Värmen gjorde susen.

6 dagar i värmen på Mallorca verkar ha gjort susen för min kropp. Imorse sprang jag, hör och häpna(!), i EN OCH EN HALV TIMME helt utan känningar i knät. Den känslan alltså! Obeskrivligt. Jag svävade fram där i gryningen tillsammans med hunden längs älven i Mora. Det var fantastiskt! Hur benen känns imorgon återstår att se, men det spelar inte så stor roll. Lite träningsvärk har ingen dött av och jag är så lycklig att mina besvär i knät äntligen börjat ge med sig.

Detta tackar jag massör Linnea Lindborg för! Hon har gjort underverk med mina ben och min rygg de senaste månaderna och jag är innerligt tacksam att hon hjälper mig och de andra aktiva på DSA på det sätt hon gör med massage och behandling för våra trötta och slitna kroppar. TACK!

Helgen spenderar jag hemma i Färnäs hos mamma och pappa. Jag och Douglas har sällskap av varandra och det är så mysigt att träffa min älskade hund igen. :)

Imorgon packar jag bilen och återvänder mot lägenheten i Falun. Nästa helg räknar jag med att kunna åka skidor någonstans. Om det blir i Grönklitt eller i tunneln i Torsby återstår att se och nästa tisdag är planen att jag åker till Bruksvallarna med klubben för några dagars snöläger innan premiären drar igång helgen därpå. Det närmar sig! :)

4637810_763658

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>