BikeRay XCR

IMG_7199

Som jag nämnde i ett inlägg tidigare har jag den äran att springa & åka skidor med BikeRays värstinglampa BikeRay XCR framöver. Ett hjälpmedel som definitivt kommer att underlätta min träning under sena kvällar och tidiga mornar under mörkare årstider. Med 3500 lumen fördelat på fyra lampdioder behöver jag, som bilderna visar, inte vara mörkrädd längre när jag är ute och tränar i annat än dagsljus. Eller, det är ju som att jag tränar i dagsljus dygnet runt från och med nu.. ;)

IMG_7169

IMG_7218

IMG_7214

Besök www.bikeraysverige.se för att beställa din lampa inför de kommande mörka vintermånaderna.

Mtiger_undersida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>