Det har vänt.

Förra veckan var jag less. Egentligen vet jag inte riktigt varför, för det kändes inte direkt som att jag var extremt less på det faktum att jag inte kunde tävla i Bruksvallarna och på att jag missade premiären. Mer less över att det inte fungerade tror jag. Eller på att kroppen inte riktigt fungerade. Sjuk blir man ju ibland, även om jag blir det V Ä L D I G T sällan! Men att ryggen skulle börja krångla och att den skulle säga ifrån, ja det var kanske mest det? Jag vet inte. Eller så var det bara en allmän svacka. En dipp.

Jag kände mig less. Uttråkad. Nere. Helt utan någon egentlig anledning. Har ni känt så någon gång? Som att man går runt och är lite down hela tiden fast man kan inte riktigt peka på vad det är. När någon frågar hur man mår har man inte ens förmågan att säga det klassiska ”jo, men det är bra.. ” fast det egentligen inte är det. Rädd att besvära, rädd att få följdfrågor.
Nej, man säger ”mjo, det är väl okej..” just för att man inte ens kan säga att det är bättre än vad det är.
För att något tar emot. Något som man inte kan sätta ord på. Har ni upplevt det någon gång?

Den här veckan är den där känslan som bortblåst. Och därför känns det nästan ännu mer konstigt att jag kände mig sådär? Varför då? Ingen aning. Allmänt depp kanske, lite nedslagen, lite småless.

Känslan nu är helt tvärtom. Jag är glad. Jag mår bra och jag trivs. Jag är peppad och taggad på uppgiften i helgen.
Det ska bli kul att åka skidor och jag ser fram emot att få dra på mig den där nummerlappen, med pirret i magen och bara gasa. Gasa lagom, med lite förstånd i början för att sedan öka.. ;)

Säsongens första Sverigecup i Idre. Sprint skejt på fredag och 15km skejt på lördag med individuell start. En väldigt ovanlig tävlingsform faktiskt, men oj vad roligt det ska bli med ett så pass långt individuellt skejtlopp. Det ser jag fram emot.

Livet går upp och ner, upp och ner. Förra veckan ner, denna vecka upp. Nu fortsätter vi uppåt. Uppåt – framåt! :D

12249950_10154437641564569_3430949773068043382_n

2 Svar på “Det har vänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>