Årets julklapp

Här är den, min nya pärla. En sprillans ny Volkswagen Golf Lim 2016 TSI. :) Som jag ska njuta av denna bil, jag är så nöjd och glad. :) Materiell lycka antar jag, men vad spelar det för roll?

IMG_7529

IMG_7531

IMG_7532

Om just du eller ditt företag vill pryda min bil framöver, få er logga att synas på min vita pärla som glider runt i Falun och som marknadsföring för Ert företag och samtidigt hjälpa mig på min väg mot världseliten i skidåkning – tveka inte på att kontakta mig. :)

Dagen har annars bestått av ett tufft, intensivt pass på skiErgen. Ett intervallpass med hög puls och en svidande överkropp efteråt. Jag kände mig stark – det är alltid roligt.

IMG_7537

Imorgon åker jag tillsammans med mamma och pappa upp till Bruksvallarna på vinterjakt. Vi letar snö och skidspår som är längre än någon ynka kilometer och hoppas att Härjedalsfjällen kan erbjuda oss endel av den vita varan :)

IMG_7352

2 Svar på “Årets julklapp

  1. Snygg bil…hoppas du/ni hittar snö, och lycka till på tävlingarna i vinter, jag kollar. Med vänlig hälsning /Bertil MIF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>