Tiden går fort när man har roligt..

Fast i förmiddags vet jag ärligt talat inte om det var så roligt. Lika fort som timmarna flög förbi i tunneln igår förmiddag, lika sakta kröp de fram idag. Åtminstone den första timmen som kändes som en evighet. Därefter hittade jag ändå mer och mer flyt, både i åkningen och i huvudet och jag lyckades vända den ganska negativa inställningen till något riktigt bra. Det är just sånna där tillfällen, när man lyckas vända något dåligt till att i slutändan bli bra som är lite av tjusningen med det här. En trött kropp påverkar knoppen till negativa tankar, men så kan man ändå lyckas övertyga sig själv och vända detta till att knoppen istället talar om för kroppen att den orkar mer och egentligen är stark. Häftigt!

Eftermiddagens pass, som innehöll lite impulser och fokus på stakningen kändes betydligt mycket bättre och lättare från start och tiden gick fortare igen.

Imorgon gör jag det sista skidpasset i tunneln för den här gången innan jag rullar hem mot Falun igen. Planen är som sagt att ganska snart igen boka en ny resa hit för mer skidåkning och då även kanske lite annan träning. Torsby är väldigt fint även för barmarksträning, både rullskidor och löpning, och det är ju alltid inspirerande att komma till andra ställen och träna.

Ärligt talat förstår jag inte varför jag har varit så negativt inställd till tunneln förut och mest tyckt det har varit pest och pina att åka i den. Det är ju helt fantastiskt att ha tillgång till snö och skidåkning bara några timmars bilresa hemifrån! Varför har jag inte utnyttjat det mer tidigare i min karriär!?

Nu är det sovdags här. Vi hörs väl igen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>