Stay positive.

Ni som följer mig på sociala medier har kunnat läsa att jag inte kunde slutföra mini-touren i Falun i helgen. Efter lördagens klassiska lopp var det sluttävlat för mig på några veckor framöver. Kroppen säger ifrån när ländryggen och delar av sätesmusklerna och baksidan protesterar rejält. Vad det beror på vet jag inte riktigt ännu men med den känsla som jag plågade mig igenom de fem kilometerna i lördags var beslutet att stå över tävlade ett tag framöver inte längre speciellt svårt att ta.

Jag är under utredning och har fått hjälp från olika håll, både av naprapater, sjukgymnaster och läkare. Mer än så kommer jag inte att skriva här, dels för att jag inte vet vart problemet sitter och inte vill spekulera för mycket men också för att inte låta mitt mentala tryckas ner ännu mer genom att skriva negativa saker, för det kommer garanterat inte att hjälpa mig det minsta! Jag försöker istället tänka positivt, hitta på andra saker och göra kloka val för att så snabbt som möjligt kunna få bukt med min onda rygg och kunna avsluta denna säsong på ett bra sätt!

Fram tills dess ser jag fram emot en Vasaloppsvecka som supporter på hemmaplan i Mora där jag ska försöka njuta av stämningen trots att jag inte kommer att åka något av loppen själv. Framförallt ser jag med stor glädje fram emot att följa Radio Dalarnas framfart i stafetten nästa fredag. :)

Sköt om er!

IMG_0437
En bild på Frida och mig från sprinten i fredags. Foto: Adam Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>