Nya (!!) jobb!

Det är inte varje dag man kan skriva och berätta att man har fått två nya jobb, ungefär samtidigt. :) Men idag kan jag faktiskt göra det.

Till att börja med kommer jag från och med nu att finnas till hands som löpar-PT i Falun med omnejd. Jag har fått den äran att inleda ett samarbete med Team Nordic Trail där Du genom deras hemsida https://www.teamnordictrail.se/personlig-traning kan boka personlig träning med löparskor på fötterna tillsammans med mig.
På sidan fyller du i dina personuppgifter och kompletterar med din träningsbakgrund och eventuella skadeproblem, din livssituation och vilka målsättningar du har med din träning. Utifrån denna information utformar jag vår timme tillsammans och skapar ett eller fler träningspass för att du ska nå dina mål, oavsett ambitionsnivå. En otroligt spännande utmaning och jag hoppas verkligen att Ni är många därute som vill prova detta. Kanske har du ett specifikt tidsmål på milen, vill utveckla din teknik eller bara få ny träningsmotivation. Jag är öppen för alla önskemål och idéer och ser fram emot att få hjälpa just DIG under våren och sommaren!

6658113_300x300

Som att detta inte vore nog kommer jag att leva min dröm i vår, sommar och höst!! Eller, åtminstone tror jag det. :) Som den idrottsnörd jag är med allt vad det innebär ifrån tävling, träning, stora arrangemang, nervositet och utrustning i form av skor och kläder, kommer jag att få åka landet runt och njuta av detta under ett minst ett halvt års tid! :) Jag har nämligen fått jobb som eventsäljare för 2XU och kommer att finnas på stora arrangemang som Göteborgsvarvet, Vansbrosimningen, O-ringen,Lidingöloppet med flera och kränga kompressionstights till Er.. :)
Det ska verkligen bli SÅ roligt och jag är både peppad och glad att jag får den här chansen. Redan på söndag åker jag iväg på mitt första jobb när jag ska hjälpa till att bygga upp montern inför Tunnelloppet som går nästa lördag i Stockholm.

ladda ned

Så, två nya jobb – två spännande utmaningar! Det här kommer bli en fin vår och sommar! :D

Ett svar på “Nya (!!) jobb!

  1. GRATTIS …Kul kul ….Tror nog att Du får lära mig att löpa …Fet och usel kondition men viljan att komma igång är STORT …..// Molle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>