JALE – min guldsponsor

I flera års tid har Jale AB i Mora stöttat mig i min skidsatsning & faktiskt gjort det möjligt för mig att kunna satsa på min idrott. Utan deras ekonomiska hjälp hade resan varit betydligt mycket svårare och tuffare!

Glädjande nog väljer Jan och Leif Erlandsson som tillsammans äger och driver åkeriföretaget att fortsätta hjälpa mig även under kommande år och det är jag otroligt tacksam över! TACK Jale för att ni tror på mig & för att ni väljer att stötta mig även under säsongen 2017/2018!

IMG_9774

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>