O-ringen och VM-vecka

Två veckor senare är jag hemma igen efter 3 fina träningsdagar tillsammans med Sandra i Torsby och 11 dagars jobb för 2xuSverige i Arvika under O-ringenveckan. Intensivt men väldigt väldigt roligt som alltid på dessa eventjobb. Fördelen denna gång var att vi inte började förrän tidigast kl 10 och som oftast klockan 12 på dagen. Det gjorde det möjligt att få till fina träningspass på mornarna där jag till största del åkte rullskidor, dels för att spara på benen lite i kombinationen med långa dagar av att stå och gå, men även för att börja ladda lite extra inför det som väntar denna vecka. ;)

IMG_1575
Sandra & jag åkte ett riktigt fint tröskelpass i Hovfjället. Första gången stakning och andra gången helkropp upp.

IMG_1616
Jobb med 2xuSverige under O-ringenveckan.

IMG_1643
Min fina vän & kollega Terese och hunden Mynta. <3

IMG_1650
På sista etappen hann vi ut i skogen innan jobbet.

Efter några dagars mellanlandning hemma hos mina föräldrar i Mora, där jag hunnit med både fin löpning på Bananna, grillmiddag tillsammans med familjen och tuffa skejtintervaller i Bergkarlås är det nämligen snart dags för ett fantastiskt spännande äventyr – VM på rullskidor i Sollefteå. :D

Ja, på onsdag åker jag norrut för att göra premiär i ett världsmästerskap på rullskidor. Ett VM på ”hemmaplan” känns dessutom lite extra roligt och jag hoppas att de svenska flaggorna kommer att vaja för oss längs med banan och att det kommer att bli en riktigt festlig tillställning däruppe. Kommer du och hejar?

För mig är det 15km fristil på rullskidbanan som gäller. På torsdag eftermiddag går starten för det individuella loppet där vi kommer att tävla på Elpex 2or, vilket känns positivt. Det är ju sådana rullskidor vi tränar som oftast på, till skillnad från tävlingshjulen som jag personligen inte är speciellt van vid ännu.

Vilken rolig och spännande vecka jag går till mötes. Jag ska njuta av varje ögonblick och verkligen försöka göra det här på mitt allra bästa sätt! :D

IMG_1668
NU KÖR VI!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>