Vill du följa med på resan?

Efter en härlig och utvecklande sommar, där jag medvetet valt att tävla mer än någonsin tidigare, det i en helt ny gren för mig – åtminstone i tävlingssammanhang, väntar nu en höst som snart går in mot vinter och en ny tävlingssäsong. En tävlingssäsong där mitt stora mål är att fortsätta njuta av tävlingsmomentet, precis som jag har gjort i sommar. Att fortsätta ha roligt, och att tävla just för att jag älskar det. För att jag älskar att pressa mig själv till mina yttersta gränser och se hur långt jag kan nå. Att våga fokusera på min prestation och att våga vinna!

Att ha ett jobb vid sidan av mitt idrottande har alltid varit viktigt och betydelsefullt för mig, just för att jag känner att jag kan lägga idrotten lite åt sidan och få chansen att tänka på annat för en stund. Och ja, som ni vet är de små slantarna som jag också tjänar något som vi alla behöver för att gå runt. Det går dock inte att jobba hur mycket som helst, med tanke på träning, resor, återhämtning och allt det där, och balansen mellan lagom och för mycket är hårfin.

Nu söker jag personer och företag som vill följa med mig på min resa in mot vintersäsongen och stötta mig i min fortsatta satsning. Samarbetspartners, sponsorer eller företag där jag kan fungera som en ambassadör för ert varumärke och hjälpa er med marknadsföring av era produkter som motprestation tillbaka.

Ni som följer mig vet att jag är aktiv på sociala medier, både på Instagram och på Facebook och antagligen har du också, om du läser detta inlägg, koll på min hemsida och blogg. Jag kommer att göra allt jag kan för att vårt samarbete ska fungera på ett ömsesidigt sätt och att ni ska känna er nöjda med det som jag ger tillbaka till er. Hur detta samarbete ska se ut är mycket upp till er och jag är öppen för era önskemål och idéer. Jag har möjlighet att sälja reklamplatser både på min hemsida och på min bil.

IMG_7529

Är du intresserad av att följa med mig på en spännande resa mot vintern och bidra med något som gör att jag kan fortsätta utvecklas ytterligare som skidåkare och människa – hör av dig! :D

Mail: helene_s87@hotmail.com
Telefon: 073-0365199

21125356_1526387874067254_3001825999530701849_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>