Förkylningen.

Förkylningen kom som ett brev på posten efter Italienhelgen. Kanske inte helt oväntat med tanke på den fantastiska formen jag hade och kanske allt för lite sömn på natten mot måndag med tidig uppstigning inför resan hem mot Sverige igen. Det började med att svida i halsen i ungefär ett dygn och sedan blev jag verkligen snorförkyld! Rejält täppt i näsan och ett tungt huvud.
De första dagarna vandrade jag mellan soffan och köket, och hade inte mycket energi över till annat. På onsdagen åkte jag hem till mina föräldrar i Färnäs och kunde tillbringa lite mer tid än planerat med dem och hunden. Alltid uppskattat!

img_9388

På något sätt kändes ändå inte förkylningen så farlig. Givetvis är det aldrig roligt och passande att bli sjuk, men den här gången kom sjukdomen ändå ganska lägligt och bra i förhållande till annat. Det hade varit betydligt mycket tråkigare om jag hade blivit förkyld innan helgen i Italien, och det hade heller inte passat speciellt bra den här veckan eftersom att fyra dagar på Lidingö tillsammans med 2xu väntar till helgen. Så, förkylningen ”passade” ändå bra in förra veckan.

I fredags kände jag mig piggare och i lördags var jag frisk. Igår tränade jag mitt första pass och det är fascinerande hur fort en fin form kan försvinna. På drygt en vecka var känslan från topp till botten och jag hade fullt sjå att ta mig fram på mina rullskidor. Idag kändes det ändå bättre och jag har fått till två fina pass tillsammans med två goda vänner. Det tackar jag för!

Till helgen väntar alltså en helg på Lidingö, vilket jag verkligen ser fram emot. Jobb med 2xu-gänget är alltid givande och roligt och jag gläder mig verkligen att få komma ut på event igen. Om du ska springa något av loppen i helgen måste du ta en titt förbi oss i Team Sportia tältet och säga hej! :)

Har ni förresten funderat något mer på samarbete framöver? ”Alla bäckar små” och jag är tacksam för all hjälp jag kan få! Jag hoppas att vi tillsammans ska kunna hjälpa varandra och göra något som vi tillsammans kan få ut något bra av! :D Hör av dig!

ladda ned

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>