2XU – vilken sommar!

ladda ned

Eventsäsongen med 2XU Sverige är över för i år. Fem härliga, inspirerande, motiverande och fantastiska event runt om i Sverige är över. När jag tackade ja till detta jobberbjudande i våras hade jag ingen aning om vad som väntade mig. Helt utan förväntningar satte jag mig på tåget ner mot Stockholm och Tunnelrun. Det jag möttes av där var verkligen något som faktiskt skulle förändra hela min sommar. Underbara kollegor, ett jobb där jag kände att jag utvecklades och fick lära mig nya saker på löpande band och i en inspirerande miljö med koppling till idrotten, men ändå med lite distans till mitt eget elitidrottande.

Outleten i Stockholm och Göteborgsvarvet i maj, O-ringen i juli och nu i helgen Lidingöloppet – alla med sin egen prägel och sina olika utmaningar med den gemensamma nämnaren att jag fullkomligt har älskat det! Det har stundtals varit slitsamt, det har stundtals varit rejäla blodsockerfall på grund av bristande matintag och det har varit både trötta fötter och ben, sömniga ögon efter närmare 13timmars arbete per dag, och lite irritation när saker och ting inte har blivit som planerat eller tvingats ändras i sista sekund – men jag har överlag trivts så otroligt bra!

Och ja, mina kollegor har verkligen varit så betydelsefulla i detta. Jag har lärt känna nya, fina, omtänksamma och glada människor som kommer att vara mina vänner för livet. Det uppskattar jag verkligen!

21687949_10159345378870125_7973487110897334104_n

TACK 2XU Sverige för att ni gav mig den här chansen. Jag ser med stor glädje fram emot nya event och arrangemang tillsammans med Er nästa år! :D

IMG_1643

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>