Hösten.

Ett säkert hösttecken är att man beger sig till Torsby för ett träningsläger i tunneln. Och det var precis vad jag, tillsammans med ett stort gäng seniorer från IFK Mora SK gjorde förra torsdagen. Skidvana och teknik inne i tunneln blandades med intervaller på rullskidbanan för min del. Ett riktigt bra läger med fin kvalité på alla pass och ett motiverat gäng som gjorde timmarna inne i betongen lite lättare. För ja, även om jag tycker om att åka skidor måste jag erkänna att det tar emot lite när man går in på det sjätte passet på fyra dagar för att snurra i betongröret och solen skiner utanför..

Ju äldre jag blir desto lättare är anpassningen till skidåkningen. När jag var mindre tog det flera pass innan jag kunde vänja mig vid de långa skidorna i övergången från rullskidor, men nu sitter det ganska fort.

Efter två pass i söndags rullade vi hemåt igen, nöjda och lite småmöra i både ben och armar. Det är lite mer energikrävande att åka skidor och luften inne i tunneln liksom suger musten ur en litegrann. Efter en god middag och lite tv-häng med mamma och pappa somnade jag ovaggad.

I måndags tog jag mig mot Falun med ett stopp hos min mentala coach Anneli i Borlänge längs vägen. Jag har samarbetat med Anneli under våren och sommaren och är väldigt glad och tacksam över den sprudlande energi som hon ger mig varje gång jag är där. Hon får mig att uppskatta saker på ett annat sätt och att tro på mig själv. Eller, egentligen får hon väl mig att tro på mina egna tankar och val och faktiskt göra dem till min verklighet. Viktigt! :)

Veckan i Falun har innefattat både träning och jobb och en hel del pass i fint sällskap! Imorgon väntar nya spännande utmaningar när jag åker ner med orienteringsklubben till Stockholm för att springa 25manna. Jag funderade länge hur jag skulle göra med årets 25manna men när jag ändå hade helgen ledig bestämde jag mig för att åka med, och oj vad det ska bli roligt!! :) utmanande minst sagt, men en garanterat fin helg med IFK Mora OK väntar!

Ja, så hösten är sig lik. Tunnelsnurr och 25manna i orientering. Det är verkligen oktober i sitt esse det! ;)

IMG_0419IMG_0365

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>