Time to fly!

Det är med stor glädje och tacksamhet jag välkomnar Hoka One One Sverige som min nya samarbetspartner och sponsor. Hoka One One är ett fransk-amerikanskt löparskomärke som tillverkar innovativa skor med låg vikt, maximal komfort och effektivare löpsteg för skonsammare och skönare löpning. Som den löparfantast jag är ser jag fram emot långa & vackra, snabba & utmanande löppass i mina nya Hoka-skor och jag tror att dessa ska utveckla min löpning på ett positivt sätt framöver. Skorna kommer få mig att flyga fram över fjället på 2XU Idre fjällmaraton nästa sommar som jag anmälde mig till tidigare i veckan. Du är väl anmäld? Annars är det hög tid att spana in tävlingen och skicka in en anmälan HÄR.

Hoka.Logo_.Blue-Citrus.lrg_

22894226_10159514108630125_4218971992145043325_n
Hoka Clifton 4 & Hoka Challenger ATR 3

Tyvärr är min rygg inte alls med mig och jag är inte i närheten av där jag vill vara just nu. Fokus ligger den närmaste tiden på att bli kvitt mina smärtproblem, och hur lång tid det tar vet jag inte. Jag gör det som står i min makt för att detta ska bli bra så fort som möjligt, något som i nuläget betyder återhämtning och lugn aktivitet av sådant som inte gör ont. Jag måste helt enkelt ta ännu ett steg tillbaka och lyssna på kroppen. Jag provar mig fram.
Det svåraste för mig, som gärna planerar och vill ha struktur i min vardag är att inte veta. Att inte veta vad besvären beror på och att inte ha en tydlig plan för vad jag ska göra för att slippa ha ont. Ovissheten är påfrestande, men i största möjliga mån försöker jag se det hela från den ljusa sidan. Det här ska jag fixa, på något sätt.

Imorgon åker jag till Stockholm för ett möte. Ett perfekt sätt att skingra tankarna och komma bort lite. Att göra sådant som jag inte hinner med annars är ju faktiskt helt perfekt nu.

Sköt om Er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>