Mina favoriter.

Sedan någon månad tillbaka är jag, som jag tidigare har berättat för er, stolt ambassadör för 2XU Sverige. Det betyder att jag numera är en bortskämd och trogen användare av kompressionskläder och 2XU:s övriga klädkollektion vid såväl träning som i vardagen. Jag fullkomligt älskar 2XU:s kompressions- och funktionskläder och har ärligt talat svårt att träna i något annat än kompression på benen just för att jag inte tycker att andra tights sitter lika skönt.

Jag tänkte i det här inlägget göra lite reklam och tipsa Er om mina favoriter just nu. :)

WEB_Image 2XU Mid-Rise Reflect Compression Tights wa4609b_blk-srf-813957453
2XU Midrise reflect compression tights är de perfekta tightsen för mörka höstkvällar. Du syns garanterat hur bra som helst när du är ute och tränar och behöver inte oroa dig för att bilarna ska missa dig i mörkret.

WEB_Image 2XU G2 Wind Defence Compression Tights D wa4180b_blk-stl2049731596
G2 Wind Defence Compression Tights är de perfekta tightsen för lite kyla. Jag har svårt för att ha underställ under tightsen då jag upplever att det blir lite ”korvigt”. Dessa vindtights, som dessutom är flossade på insidan och har ett vindskydd på framsidan, värmer skönt och har samma sköna kompressionseffekt som övriga tights från 2XU.

WEB_Image 2XU Power Recovery Compression Tights Da wa4418b_blk-grn_021181758265
2XU Power Recovery Compression Tights eller ”grodtightsen” som jag kallar dem är de perfekta mysbyxorna! Förutom att man kan glida runt och känna sig lite som en i det gamla barnprogrammet ”Simpor och grodfötter” är det otroligt skönt med den ”strumpliknande” foten och den extra hårda kompressionen som tightsen har. Perfekt för återhämtningen efter slitsamma träningsdagar!

WEB_Image wr3787a_fcl_frg 1972877793
XTRM Race Jacket är den perfekta löparjackan! Med sin snygga formsydda design, luvan som inte stör, den lagom stora bröstfickan och de infällda reflexerna har den allt som en löparjacka behöver!

WEB_Image wr4555a_blk-blk 309052841
2XU insulation jacket Mark II är den skönaste dunjacka jag någonsin har haft. Lagom tjock och med sin neutrala stil fungerar den bra både till vardags och i sportigare sammanhang.

Och sist men inte minst – truckerkepan! :)
21687949_10159345378870125_7973487110897334104_n (1)

Besök gärna 2XU Sveriges hemsida för att spana in fler snygga och sköna plagg. Kanske hittar du dina egna favoriter. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>