Kommer vändningen nu?

Femtonde december och på söndag är det tredje advent. En vecka till julafton – en härlig vecka och kanske även en vecka som kan innebära en vändning.
På tisdag får jag nämligen en kortisonspruta. En spruta som kanske kan ta bort min ryggsmärta och leda mig tillbaka till en normal känsla utan att behöva ha ont igen. Jag hoppas på det här, och vill så gärna att det ska hjälpa mig. Jag vill inte ha ont mer, inte vara begränsad i aktiviteter och jag vill så gärna kunna åka skidor på ett normalt sätt igen! Ett drygt år med smärtor till och från. Bättre i somras och sämre nu i vinter. Något som på sätt och vis måste vara kopplat till aktivering och rörelsemönster. Något är galet, irriterat och kanske inflammerat? Vad detta kommer ifrån vet jag inte. Vad jag måste göra efter sprutan för att undvika att det kommer tillbaka, om den nu skulle göra mig smärtfri, vet jag inte heller. Men, snälla kortisonspruta – gör mig smärtfri till att börja med!

Under veckorna som gått har jag ändå kunnat njuta av vintern och skidåkningen litegrann. Lugna klassiska distanspass har gått skapligt, framförallt i fina förhållanden med hårda stabila spår där jag inte har behövt parera så mycket. Löpningen fungerar bra och jag är nog i mitt livs bästa löpform för att vara i december månad. Detsamma gäller styrkan där jag orkar mer och mer i mina skigrip. Inget ont som för något gott med sig, som man säger.. ;)

Här kommer en vintrig bildbomb som avslutning. Håll tummarna för mig på tisdag. Trevlig tredje advent till Er alla!

IMG_1173

IMG_1136

IMG_1289

IMG_1260

IMG_1165

IMG_1159

24176864_10159649748070125_5626146861836376383_n

KRAM på Er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>