Mitt nya.

Sedan en knapp månad tillbaka kan jag titulera mig konsultchef på Clockwork bemanning och rekrytering här i Falun och oj vilken skjuts det har givit mig! :)

Som person älskar jag utmaningar, drivs av att lära mig nya saker och se min egen personliga utveckling. Detta har alltid varit min drivkraft inom idrotten och nu får jag ta denna drivkraft ett steg till i min utveckling inom yrkesvärlden och i mitt ”nya liv”.

Jag kom in i bemanningsbranschen helt och fullkomligt grön och utan utbildning eller tidigare erfarenhet av något liknande. Mitt tidigare idrottsliv har jag givetvis stor nytta av då jag vet vad målsättning, planering, att sträva mot högt uppsatta mål och så vidare innebär. Det är inget konstigt för mig. Jag drivs av att sätta upp mål för mitt arbete,att utvecklas och att sträva efter framgång. Idrotten handlar om det, och på ett liknande sätt fungerar också mycket inom yrkesvärlden.

Jag lär mig nya saker varje dag. Känner mig duktig när jag lyckas genomföra saker som jag aldrig tidigare har gjort, men kan också känna mig helt inkompetent vissa dagar. ;) Men, det hör väl till. Man kan inte saker som man aldrig har tränat på, och saker som man överhuvudtaget aldrig ens har hört vid namn är ju omöjliga att ha koll på.
Alla nya saker som jag lär mig är guld värda och ett steg i rätt riktning.

Under fyra veckor på Clockwork har jag trots allt lärt mig massor, mycket tack vare helt fantastiska kollegor! Kollegor som många av dem är av samma skrot och korn som jag. Personer som drivs av utveckling och framgång via målmedvetenhet och ett jävlar anamma. :)
Jag är övertygad om att det här kommer att bli en fantastisk resa, och jag har ju precis bara hoppat på tåget. :)

Det var längesen jag kände mig så här glad, inspirerad och motiverad. Motivation som också påverkar min träningsvilja och mitt liv i allmänhet. Jag är sjukt peppad och motiverad till träning just nu. Inte med stora målsättningar och speciellt höga ambitioner utan mer för att jag tycker att det är så jäkla roligt och för att träningen får mig att må så bra. Glädjen har jag till träning i alla dess former men framförallt till löpning och styrketräning just nu.
I kombination med min skigripstyrka som finns med som ett återkommande pass har jag fått upp ögonen för gruppträning och framförallt ”crossfit-liknande” pass där kondition och styrka blandas i en underbar mix! Flåsigt och muskulärt jobbigt på samma gång, det bästa av två världar.

Under hösten planerar jag att tävla endel löpning, närmare bestämt tre race de närmast kommande helgerna. Imorgon springer jag 18km i Sundborn på träflasklöpet. Nästa helg provar jag Grönklitt trail och förhoppningsvis är benen och kroppen i sitt allra bästa slag när jag ger mig på Lidingöloppet 30km sista helgen i september.

En fantastisk höst väntar och jag går in i den med massa ny energi tack vare Clockwork och mina nya utmaningar! :)

99603978-B07F-4923-B882-95FA8B648621

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>