Höstkänslor.

Hej!

Hösten rullar på i en rasande fart och snart är vi inne i november! Veckorna känns numera som en måndag, en helg och en fredag. Veckorna på jobbet bara försvinner och det är väl ett fantastiskt tecken på att jag trivs otroligt bra! :D
Jag fortsätter lära mig saker varje dag och jag känner en sådan inspiration att fortsätta göra det. Jag har ju massor kvar att lära, men jag börjar ändå känna mig som en kalv som vill ut på grönbete. Som står där och stampar för att få kasta sig ut i verkligheten på riktigt! :D Det finns så mycket outforskad mark för mig att upptäcka därute när det gäller kundrelationer och personliga kontakter.

I tisdags höll jag mitt första kundevent där jag bjöd in kunder, både befintliga och eventuellt framtida kunder, på en inspirationskväll hos oss på Clockworks kontor i Falun. Vi inledde med ett träningspass uppe vid Gruvan för att fortsätta med lite mat och en inspirerande föreläsning med Hanna Falk. :) En riktigt trevlig och lyckad kväll där jag dels fick presentera mig som ny konsultchef på Clockwork men också få ett ansikte på några av företagets viktiga kunder. Jag tycker att det var så kul att få ha ansvaret för detta och ro i land något nästan helt på egen hand. En spännande utmaning som landade i något väldigt bra och som gav mersmak och en stor boost för framtida utmaningar.

Jag har stor nytta av min tidigare elitidrottskarriär i mitt jobb som konsultchef. Inte bara när det gäller att arrangera idrottsrelaterade kundevent, utan mer i allmänhet. Jag har alltid haft ett driv att utvecklas, att lära mig så mycket som möjligt och att se hur bra jag kan bli. Ett engagemang kring min egen planering för att uppnå mina uppsatta mål. Att drivas mot en dröm där jag inte har full kontroll alla gånger på vad som ska hända. Att känna nervositet för att sedan kasta mig ut i ett stenhårt arbete mot målet. På samma sätt fungerar det i jobbet nu. Jag triggas av att inte ha kontroll, känna mig lite osäker och nervös, för att sedan samla mig, ta tjuren vid hornen och bara köra! :D

Ni som följer mig på mina andra sociala medier vet kanske redan hur de löpartävlingar som jag skrev om i mitt senaste inlägg gick. Träflasklöpet i Sundborn bjöd på en fin söndag där kroppen kändes lite småseg inledningsvis men ändå gav en totalt sett fin känsla i löpningen. Grönklitt trail var en total succé och kanske årets finaste tävling (?). Grönklittsterrängen bjöd verkligen upp till dans och tävlingens bana var både tuff, varierande och utmanande. Två lopp som slutade med seger helgerna efter varandra.

Höstens stora mål var trots allt Lidingöloppet och jag satsade ganska hårt veckorna inför loppet för att vara så pigg och fräsch som möjligt i benen. Formen kändes bra inför helgen och jag kände mig riktigt sugen på utmaningen och såg med glädje fram emot 30km på Lidingö. Ett sug och en glädje som försvann ungefär 5km efter start. Banan på Lidingö är alldeles för hård mot min, tydligen fortfarande ganska sargade, rygg. Det blev en extremt plågsam historia där mitt decimeter tjocka pannben krigade mig igenom de sista två milen. På riktigt inte roligt någonstans och ingen var gladare än jag när mållinjen var passerad och jag faktiskt, trots allt, hade klarat det! :)
Uppenbarligen ska jag nog hålla mig till mjukare underlag för min ryggs bästa, och då är det bara att acceptera det. Det finns många fina lopp ute i terrängen som jag ser fram emot att springa! :D

Nu väntar dock en lugnare höst utan tävlande. Jag njuter till tusen av mitt nya liv där jag på riktigt älskar mitt jobb och känner en otrolig träningsglädje därtill! :D Mot hösten och vintern i en rasande fart!

Kram på er vänner!

img_9388

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>